18 червня 2013

Де можна розмовляти англійською в Херсоні?

Для 300 мільйонів жителів планети англійська мова є рідною. Більше 800 мільйонів іноземців володіють нею. Херсонська обласна бібліотека для дітей пропонує програму літніх читань під назвою «Reading for Pleasure» («Читання в задоволення»), яка стартувала з початку канікул.
Цього року Ви зможете відчути себе справжнім книжковим гурманом, читаючи улюблені книги та переглядаючи англомовні фільми, з відомими героями. Пригоди Гаррі Поттера, Шерлока Холмса, Томаса Сойєра, Чарівника із країни ОЗ, і не тільки!


Поспішайте до сектору документів іноземними мовами! Виконуючи цікаві завдання, Ви не лише покращите вашу англійську, а ще й зможете накопичити спеціальну бібліотечну валюту та обміняти її на унікальні англомовні видання у нашому Книжковому Кіоску!
         Якщо ви учні 1 – 4-х класів, вам треба прочитати та проілюструвати будь-яку дитячу книжку з серії Діснея, а за це, наприкінці літа, ви зможете вибрати собі подарунок з книжкової ярмарки-полички.
         Якщо вам від 10 до 14-ти, читаючи книгу, вам потрібно зробити коротку анотацію або рецензію. Серед старшокласників теж будуть визначені переможці і вони отримають свою нагороду.  А обирати переможців нам допоможе волонтер Корпусу Миру США в Україні Мері Бет Феєр.
Поспішайте! Ви ще можете стати учасниками цієї програми!
Читайте, спілкуйтесь з нашим іноземним гостем, перекладайте, пишіть есе, створюйте кросворди та отримайте від цього справжнє задоволення!
Зробіть своє літо яскравішим, а англійську – досконалішою!

Резнік Анна,
зав.сектором документів

іноземними мовами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік