11 червня 2014

Незвичайна подорож до туманного Альбіону

Сьогодні, коли пазли можуть налічувати десятки тисяч елементів (рекордне число - 32 256), а діти грають в голографічні, тривимірні і  онлайн пазли, все більше людей цікавляться, а звідки взагалі з'явилася ця гра.




Читачі нашої бібліотеки також захотіли знайти відповідь на це запитання. Тому і відправилися в  історичну мандрівку разом з бібліотекарями відділу естетитичного виховання. Мандруючи туманним Альбіоном, ми знайшли винахідника пазлів і простежили всю їх історію від початку  до сьогодення.




А ще на власні очі побачили все розмаїття пазлів, яке є в нашій бібліотеці та продемонстрували свою вправність у складанні пазлів. До речі, більшість із пазлів "прописані" у центрі "Вікно в Америку для майбутніх лідерів" - і надійшли до бібліотеки у рамках однойменного проекту. Тож подорож до батьківщини пазлів, Британії, завершилася аж на Американському континенті :)

2 коментарі:

  1. Коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award. Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в блоге «Vivat Library»: http://cbslibrary5.blogspot.com/2014/06/blog-post_17.html
    Поздравляем с наградой! Успехов и признания читателей и коллег! С уважением, коллектив библиотеки-филиала №5 г. Бердянска

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за признание! С радостью принимаем естафету, тем более, что есть чем поделиться и есть что спросить у коллег.

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік