18 червня 2014

Весь світ на долоні або візитна картка В`єтнаму

Читачі читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки взяли участь у скайп-дослідженні: «Весь світ на долоні або візитна картка В`єтнаму».

 Дослідження допомагала проводити наша землячка Сніжана Меленхович, яка нині перебуває у В'єтнамі. Ще дівчинкою, коли вона навчалась в Херсонському обласному ліцеї, Сніжана була читачкою обласної дитячої бібліотеки і навіть написала наукову роботу в Малій академії наук України. Закінчила Київський університет. За освітою – хімік. Сніжану Меленхович сміливо можна назвати людиною світу, бо вона навчалась в Україні, працювала в США, мандрувала по всіх південно-східних країнах і навіть жила в буддійському храмі. За покликом серця – творча людина і зараз виступає з танцювальним шоу у В`єтнамі.



В цій країні часова різниця з Україною - 4  години. Грошова одиниця В'єтнаму «найменша» у світі, має співвідношення до долару 1:17 000. Тож, Сніжана у В`єтнамі стала "мільйонеркою", адже за місяць роботи в шоу вона отримала 17 млн. в’єтнамських донг. 

Наша співрозмовниця розповіла нам дуже багато про цю далеку країну, особливо про старовинні храми та незвичайну природу.

Дітей - учасників спілкування - зацікавило, яка з країн, відвіданих Сніжаною, стала її улюбленою, чим саме їй цікавий В'єтнам і яку книжку нині читає дівчина. Останньою відповіддю Сніжана подивувала усіх, адже нині вона читає "Два життя" Конкордії Антарової.

А наостанок Сніжана порадила нам, що коли опинишся у В`єтнамі, то спершу треба зробити 4 речі:
  • Купити квиток на виставу театру ляльок, яка відбувається на воді. 
  • Придбати на знаменитому ринку Донгбо традиційного конічного капелюха.
  • Спуститися на човні по Ароматній річці.
  • Відвідати плантацію з вирощування перлів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік