27 червня 2014

У королівстві Таїланд

Влітку в бібліотеці можна не тільки читати, грати, заробляти Інтелектуальну Бібліотечну Валюту, майструвати, а ще мандрувати по країнам.

На цій неділі читачі та бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вирушили у подорож по Таїланду, найекзотичнішій країну світу. Стало це можливим за допомогою програми Skype.

Гідом по королівству Таїланд стала наша землячка Сніжана Меленхович, яка побувала в багатьох країнах.


В цукерках, якими пригощалися учасники скайп-зустрічі,
були різні приємні побажання

Глава королівства Таїланду – король Рама IX, статки якого оцінюються приблизно в 35 мільярдів доларів США. Він використав частину свого багатства на фінансування біля 3000 проектів розвитку, особливо в сільськогосподарських районах. Саме тому ця особа дуже популярна серед таїландців і вважається напівбожественною. Король – рекордсмен. Він володарює на троні беззмінно вже 68 років!

А ось і сам король-рекордсмен!

В цьому «казковому» королівстві можливо все: побачити найвищу буддійську ступу (висота 127 метрів); завітати на крокодилову ферму і взяти участь в екстремальному шоу; поблукати по тропічному саду Нонг-Нуч і вдихнути аромат орхідей; зробити покупки на «плавучому» ринку; навчитись дайверському ремеслу на Черепашачому острові; відпочити на Вечірках Повного Місяця. А найголовніше – знайти синього птаха в зоопарку Кхао-Кхео і стати щасливим!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік