10 липня 2014

Нові маленькі друзі бібліотеки

Літо… Спека… І у нашій Херсонській обласній бібліотеці для дітей теж гаряче, адже бажаючих читати книжки та розумнішати з кожним днем все більше і більше. Ось і дітлахи студії раннього дошкільного розвитку «АБВГДейка» приєдналися до веселої когорти друзів бібліотеки. 9 липня ми завітали до них на гостини.

Під час зустрічі на малюків чекало багато сюрпризів. В першу чергу бібліотекарі відділу естетичного виховання та відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів познайомили дітей з найцікавішими книжками: книжки-пазли, книжки-квакушки, книжки-подушки, об’ємні книжки, книжки-іграшки та книжки з декоративно-прикладного мистецтва. 





Найбільше захоплення викликали книжки з доповненою реальністю – «Чарівна країна магії» та «Динозаври оживають». Під час їх демонстрації діти могли самостійно «оживити» динозаврів та «викликати» фей.

Також діти взяли участь у розважально-пізнавальній програмі «Казка в гості завітала», під час якої їм треба було врятувати казкових героїв, викрадених Бабою-Ягою. Малюки допомагали Білосніжці розвісити випрані носовички, Пєчкіну – рознести листи, відгадували мелодії відомих пісень з мультфільмів та розбирали втрачені казкові речі у Бюро знахідок.




Зустріч пройшла у веселій та теплій атмосфері, а отримане задоволення від спілкування дало потужний заряд енергії на весь день як вихованцям студії, так і бібліотекарям.

Альона Ліпкіна, 
головний бібліотекар 
ВО дошкільників та учнів 1-4 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік