31 липня 2014

Журнальна прем'єра № 9. Космічна!

Сьогодні об 11.00 в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки у секторі періодичних видань відбулась нова журнальна Прем’єра №9 - "Увага, прибулець із космосу!".
 
Із досьє «прибульця»: «ЗІН – прибулець із космосу» – веселий, цікавий та пізнавальний журнал. Видання вміщує різноманітну інформацію енциклопедичного характеру та ігрові завдання для дітей віком від 7 років. Журнал налічує 40 сторінок і вміщує такі рубрики: Світ Навколо Нас, Казки З Полиці, Скарбниця Спогадів, Царство Звірів, Ботанічний Сад, Людське тіло, Ігрова Майстерня, Математика, Англійська Мова, Зроби сам.
Головний герой цього журналу – Зін, дивовижний прибулець із глибин Всесвіту. Його призначення – зібрати якомога більше інформації про Землю та її жителів. Допомагають маленькому прибульцеві діти-земляни – Петрик і Софійка. Усе, про що дізнається Зін, можна прочитати на сторінках журналу. Зін – це дуже , щире та уважне створіння, яке хоче про все знати. Оскільки маленький прибулець на Землі не так давно, він дуже часто потрапляє у кумедні, а іноді й небезпечні ситуації. Але прагнення до навчання і пізнання долає будь-які страхи і перешкоди.

Нашим читачам дуже сподобався розділ Царство Звірів, у якому сьогодні діти дізналися, які види метеликів існують. І на згадку про зустріч власноруч виготовили ось таких паперових  метеликів:    

   

Журнальне літо триває!  Чекаємо читачів наступного четверга, - як завжди, об 11.00.

Ірина Радченко.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік