04 липня 2014

Журнальне інтелект-шоу!

3 липня у секторі періодичних видань було гаряче, адже там проходило інтелект-шоу "Про що розкаже "Колосок"?". Саме таку назву мав захід, який є частинкою програми літніх читань сектору "12 прем`єр літа" (журнальний карнавал) Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Нагадуємо вам, що кожен четвер сектор періодичних видань проводить журнальні прем’єри для того, аби познайомити своїх читачів з найцікавішими журналами та їх різноманітними рубриками.

Цього разу, як ви вже здогадались, відбулося знайомство з науково-популярним природничим журналом "Колосок". Це чудове друковане видання засноване ще в 2006 році. Його називають країною розумників та розумниць, адже на його сторінках ви знайдете інформацію, яка дійсно розширить ваші знання. Саме тому для знайомства з цим журналом ми обрали формат інтелект-шоу.




Та перед грою наші читачі мали змогу познайомитись із братом-близнюком журналу "Колосок". Здогадуєтесь, як таке можливо? Виявляється у нашого журналу є Інтернет-адреса, за якою можна потрапити на сайт журналу та почитати там будь-який номер он-лайн.

Саме на цьому сайті є інтелект-шоу, яке ми запропонували нашим читачам. Під час гри, учасники самі обирали, хто буде відповідати на запитання, кидаючи один одному кубик, а якщо хтось не знав відповіді, то міг отримати допомогу залу. Та якщо і інші учасники не знали відповідь, бібліотекар підказував номер і рік журналу, де можна було знайти відповідь на складне запитання.



Отож, після закінчення гри кожен його учасник дійсно став хоч трошки, але розумнішим!

Чекаємо усіх бажаючих на наступній прем’єрі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік