09 липня 2014

А ми знову у мандрах!

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей іменні Дніпрової Чайки влітку завжди гамірно та весело! Читачі відділу естетичного виховання продовжують мандрувати країнами світу, а саме - вивчати різноманітну культуру та звичаї. Родзинкою літніх читань є випробовування власних сил в національних іграх світу. Сьогодні нам вдалося віртуально побувати в незвичайній та дивовижній країні – Туркменії.
Звичаї та традиції цього народу підкорили наших читачів своєю теплотою та гостинністю. Але більш за все дітей приємно здивували їхні національні ігри. Всі вони виражають дружність та вміння колективно працювати.
 Особливо діти відмітили гру «Акса-Тауке». Основою її є і згуртованість, і винахідливість, а головне, що гра проходить весело та цікаво. Тож, запрошуємо і вас, наші юні читачі, завітати до відділу естетичного виховання та спробувати свої власні сили в подальших віртуальних мандрівках світом!






Ще хочемо звернути вашу увагу, що у відділі продовжується конкурс на свою власну виставку. І до вашої уваги продовження виставки «Чарівне літо» Дмитрика Татаровського, яке розміщене в холі нашої бібліотеки та на нашому сайті.


А щоб переглянути більше малюнків юного художника, переходь за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік