понеділок, 15 грудня 2014 р.

Столичний гість у дитячій бібліотеці

Опівдні Антон Санченко завітав до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на пошуки нових вражень, де він відправився у "морський круїз" зі старшокласниками п'ятнадцяти херсонських шкіл.



Діти стали членами екіпажу і обрали достойного капітана - Антона Санченка. Перед тим, як вийти у відкрите море, капітан створив своє резюме, а члени команди вивчили словник морських термінів. Гості заходу завітали на «камбуз» і дізнались, які літературні страви приготував письменник-мариніст для дорослих читачів-гурманів: «Весілля з Європою», «Баркароли», «Нариси бурси», «Самовчитель для графомана» .


Для юних читачів-ласунів  Антон Санченко написав нову книгу морських пригод «Левантійські канікули». Загадку назви цього твору  письменник розкрив сам.

Головні герої, Денис та Сергій, мандрували морями: Чорним, Азовським, Мармуровим, Іонічним, Адріатичним, Егейським. Цю акваторію і прилеглі береги, сполучені цими морями, колись називали Левант.


Всього видавництво «ТЕМПОРА» надрукувало 1000 примірників книги «Левантійські канікули». 20 із них залишились в Херсоні з автографом письменника-земляка.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік