четвер, 18 грудня 2014 р.

Святий щедрий Миколай йде щороку в рідний край

Учасники програми «Кібершколярики», а це учні 3-б класу Херсонської школи № 28, побували на відкритті новорічної майстерні, яке відбулося у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Учні познайомилися з виставкою-фантазією «Свято зовсім поруч». Книги та журнали, які є на виставці, розповідають про свята зимового циклу, а ще вони допоможуть дітям підготуватися до їх проведення: написання сценаріїв, підбір ігор, конкурсів, виготовлення подарунків, листівок, костюмів.


На занятті в новорічній майстерні «кіберята» дізналися про історію святкування Дня Святого Миколая, одне з найближчих свят у календарі.

Святий Миколай - чудотворець, доброчинець, чарівник. У ніч на 19 грудня, у день його пам'яті, він розносить дарунки дітям, вітає з зимою, благословляє на добрі вчинки.

Дякуючи доброму імені Святого Миколая, кожен з нас може зробити щасливими тих, хто були слухняні та гарно навчалися.



Діти переконалися, що подарунки до цього дня можна виготовити для рідних та близьких, а ще для тих, хто потребує турботи. Дарувати любов один одному - це благо, що дав нам Господь, а навчив це робити Святий Миколай.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік