пʼятницю, 12 грудня 2014 р.

"Левантійські канікули" у Херсоні

Приємно зустрічати друзів, вдвічі приємніше зустрічати земляків  з нагоди якоїсь важливої події. Саме такий особливий день сьогодні у працівників Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, адже до них завітав  земляк – письменник, перекладач, видавець -  Антон Санченко.  



Бібліотекарі підготували для нього багато сюрпризів, першим з яких стала презентація його книги «Левантійські канікули» у стінах Школи гуманітарної праці Херсонської обласної ради. Учні 7-х, 9-х та 10-х класів змогли поспілкуватися з письменником-мариністом, побували разом із ним у віртуальній екскурсії рідним Херсоном «Відгадай місце», пограли в асоціативну гру «Життя мариніста», отримали майстер-клас  від  письменника-моряка та спробували зав’язати справжній морський вузол.



 А ще діти  дізналися, як можна цікаво провести канікули за прикладом Дениса та Сергія – головних героїв книги «Левантійські канікули», та які  книги варто взяти з собою у подорож. Ну а про те,  як продовжувалися "канікули" митця у Херсоні  ви дізнаєтесь далі…



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік