18 грудня 2014

На гостини до … Зими

17 грудня учні молодших класів Брилівської школи Цюрупинського району приїхали на гостини до Зими. Їхня зустріч розпочалася з пригод, тому що лісова пустунка Баба Яга зачинила двері на чарівні замки. 




Щоб зняти чари, дітям треба було відгадати загадки, з якими всі вони успішно впоралися. І ось двері відчинилися. Гостей зустріла господиня Зима, познайомилася з ними та запросила до новорічного хороводу. Все ішло як і планувалося, доки на свято не з’явилася, хто б ви думали?  ну так - баба Ягуся, яка величала себе лісовою красунею і захотіла стати господаркою свята. Але Зима разом з дітьми-учасниками дійства запропонували бабці Ягусі погратися з ними та довести, що вона може бути доброю. Лише після кількох ігор і танців-випробувань діти погодилися залишити незвану гостю на святі.




А ще на святі вони дізналися багато цікавого про новорічні традиції, про те, як у різних країнах зустрічають Новий рік. Діти також довідалися, чи є скрізь такий же Дідусь Мороз, як і у нас. Вони із задоволенням брали участь у цікавих пізнавальних вікторинах, танцювальному батлі, пісенному новорічному караоке.




Організаторами і головними дійовими особами свята були бібліотекарі відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік