10 липня 2017

«Хоч у нас канікули, нам сумувати ніколи!» ігровий майданчик в бібліотеці

Всім!Всім!Всім!

Увага! Увага! Увага!

Сьогодні у нас в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки особливе свято, якого немає у жодному календарі – працює ігровий майданчик у бібліотеці. Адже до нас у гості завітали вихованці Херсонського дитячого оздоровчого центру «Юнга». Дітям були запропоновані різноманітні ігри, розваги, вікторини, квести, мандрівки та змагання. Юні читачі відвідали багато локацій та прийняли участь в різноманітних заходах.


У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів малечі було запропоновано прийняти участь у грі «Інтелектуальне асорті» та в літературному футболі «Спортивне змагання із дружнього читання». Діти перевірили не тільки свої знання з читання, але й позмагалися в знанні улюблених казок та їх персонажів.



Відділ обслуговування читачів 5-9 класів провів пізнавально-розважальну гру «Школа юного антиквара». Діти познайомилися з різними видами колекціонування та з книгою Олександра Макарова «Курс юного антиквара», де дізналися про всі секрети створення унікальної та незвичайної колекції.



Екскурсія з кінокамерою «Невигадані історії» проходила у відділі естетичного виховання. Діти відкривали секрети про незвичайні факти з кіномистецтва, досліджували історію створення документального, художнього, чорно-білого та кольорового кіно. А ще спробували себе у ролі акторів, режисерів, сценаристів.



Сектор медіа-центр познайомив юних читачів з читацьким ай-стоппером «Вухо! Лапа! Хвіст!». Під час заходу діти ділилися своїми історіями про домашніх улюбленців, а ще пригадали безліч відомих казок, розповідей, фільмів та мультфільмів про домашніх тварин. Познайомилися з цікавою літературою про тварин, та особливостями догляду за ними.


Справжні змагання відбулися у відділі Інтернет-послуг під час мандрівки «Автостопом по мультляндії». Змагання відбувалися за категоріями різної складності: свіжий погляд, стоп кадр, звукові родзинки, шаради, пін код, знайома мелодія. Юні читачі спробували все, аби здобути бажані бали, відгадували, декламували та навіть співали.


Але справжню кмітливість та азарт потрібно було продемонструвати під час журнальних перегонів «Хто перший». Різноманітний вибір настільних ігор, журнальних квестів та бродилок на будь який смак завжди чекають на читачів сектору періодичних видань.



Запрошуємо усіх допитливих, кмітливих, веселих, творчих, креативних до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Гарний настрій гарантуємо!



Завідуюча сектором медіа-центр
Ковач Ірина

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік