11 липня 2017

Розваги по-каховськи

Сьогодні відвідувачі читальної зали продовжили мандрівку стежками рідної Херсонщини. Цього разу нас гостинно запросив Каховський край.

Чим же відома Каховщина? Передусім Каховською ГЕС та Північно-Кримським каналом, так званимими «голубими трасами родючості», бо це найбільша в Європі зрошувальна система. Особливим місцем для туристів є знаковий пам’ятник «Легендарній тачанці». Цікаві також набережна з історичними пам’ятками, зокрема, пам’ятником гетьману Богдану Ружинському і монументальна фігура «Дівчини в шинелі», а ще музей історії міста. Здійснили мандрівники і віртуальну екскурсію на завод «Чумак», пригадали його знамениту продукцію, присутню в кожному домі.




Серія розважально-пізнавальних ігор допомогла закріпити матеріал та весело провести час. Так за допомогою дерев’яного конструктора діти побудували різні споруди, які, на їхню думку, необхідні для каховчан: двоповерховий дім і хмарочос, оборонна споруда на в’їзді до міста і басейн для екологічно чистої води.




Оскільки кращим подарунком для кожної дитини є солодощі та іграшки, то завершився захід жартівливою грою «Що у кіндері?» Під веселу музику учасники діставали яєчко із номером та виконували завдання: «Розкажи скоромовку», «Весела задачка», «Відгадка навпаки», «Лічилочка», «Римогра» і «Кіндер-вікторина».


Переможцем гри став Шум Сашко, який за кмітливість та винахідливість отримав у подарунок розмальовку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік