24 лютого 2023

Незламні, молимось за вас!

Рік повномасштабного вторгнення, рік незламності …
Дев'ять років сміливості, мужності, стійкості, кмітливості, боротьби та національної єдності українського народу перед жорстоким ворогом…
Героїчний опір українців - це не лише боротьба за фізичне виживання нашого народу. Це боротьба нашої нації за свій європейський вибір, свої цінності, як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.
Саме ці важливі питання обговорили сьогодні з учнями 5 класу Винничківської гімназії Давидівської територіальної громади, під час виховної години «365 днів незламності», яку підготували і провели Ірина Срібна, завідувач відділу бібліотечного прогнозування та інновацій Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, та Галина Срібна, класний керівник учнів 5 класу.
Під час заходу пригадали етапи ескалації конфлікту, хронологію знакових подій у розгортанні повномасштабної війни.
Переглянули трагічні документальні відеофрагменти героїчного спротиву українського народу проти російського агресора, відео освітнього проєкту "Діалоги про війну", створене Українським інститутом національної пам'яті. Перечитали поезії, приурочені різними авторами Року Незламності.


Разом із учнями 5 класу доєднались до загальнонаціональної молитви про Божий захист, Перемогу і відродження України.
Під час роботи на інтерактивній платформі «Mentimeter» утворили з дітьми асоціативну хмаринку «Війна» та поділились своїми емоціями.
Насамкінець виховного заходу разом із п'ятикласниками дійшли спільної думки, про те, що мрія мільйонів українців та усіх інших людей, які підтримують народ України у цій війні, обов’язково здійсниться, адже на захисті нашої держави стоять НЕЗЛАМНІ захисники! Разом до Перемоги! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік