24 лютого 2014

Бібліозанурення: версія друга


23 лютого у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося друга зустріч учнів Школи гуманітарної праці Херсонської обласної ради 
у рамках проекту «Бібліозанурення».


Підлітки не тільки мандрували бібліотекою, у відділах обслуговування занурювались у світ традиційних та електронних книг, але і відкрили для себе розмаїття способів і засобів при пошуку потрібної інформації: в енциклопедії, довіднику, художній книзі, словнику, пресі, у медіа та Інтернет просторі.

Як переконалися юні дослідники, навіть така проста для вивчення тема, як «черв’як», містить у собі багато цікавинок і широкий простір для читацького пошуку.

 Бібліонавти довідалися про користь дощових черв’яків і про шкідливість віртуальних, відшукали фразеологізми, розтлумачили значення омонів цього слова, розв’язали низку жартівливих завдань, знайшли художні полотна, пісні та кінострічки, в яких важливою дійовою особою є такий собі хробак! У кінці зустрічі дві команди-дослідниці зібралися разом і поділилися знахідками і здобутими у бібліотеці знаннями.



До нових зустрічей у бібліотеці! Попереду – ще більш цікавіші теми!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік