20 лютого 2014

Поетичний "трилер" Андрія Орловського

19 лютого до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітав неординарний поет - Андрій Орловський в рамках власного мистецького туру «February-tur». На зустрічі зі студентами І-ІІІ курсів музичного училища він презентував свій медіа-альбом «Обрыв». Це поетичний трилер в якому вірші спочатку сприймаються емоційно, а вже потім читач осягає їх розумом.
Андрій Орловський - поет авангардного жанру. Загалом сам митець захоплюється творчістю Бродського. Він зізнається, що іноді уявляє, як читає вірші свойому кумирові.

Для Андрія поезія – найвища ступінь насолоди. З цього приводу він висловлюється так: 
 «Чому я пишу?»
По-перше: це духовна комунікація
По-друге: я не можу не писати
По-третє: я можу краще ніж інші

Наступна збірка поезії, яку зможуть почути прихильники творчості Орловського має робочу назву «Прикоснуться к поверхности».


 Андрій народився в Херсоні, але рідним містом вважає Одесу. Зараз проживає в Москві. Спробував себе в 40 професіях. Андрій за освітою математик. Вже три роки він пише вірші, а зі своєю поезією виступає впродовж п’яти років.



Загалом зустріч пройшла досить жваво. Студенти музичного училища відверто захопилися творчим потенціалом молодого поета, проте для багатьох талант Андрія Орловського залишився нерозгаданою таємницею.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік