19 лютого 2014

Сенсація! У лютому розквітла квіткова поляна!

І це не казка Самуїла Маршака "Дванадцять місяців"! Це святковий майстер-клас, який влаштував сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для учнів ЗОШ №2. А називався майстер-клас "Квітка для матусі". Адже свято 8 березня зовсім поруч, навіть у повітрі вже можна відчути запах весни!



Зробити таку поробку дуже просто, адже у секторі періодики "живе" дві тисячі журналів. Серед яких і "Умейка", і "Веселые идейки" для розвитку творчих здібностей дітей. Саме вони пропонують безліч поробок з пластиліну, тіста, бумаги.



Отож, познайомившись з журналами діти почали створювати свої маленькі шедеври. А що найбільше може потішити матусю, аніж квіти? Тільки квіти, які зроблені з любов`ю самими дітлахами. У секторі періодики "яблуку ніде було впасти", учні 3 та 4 класів старанно створювали свою, не схожу на інші, квітку щастя. Чому саме щастя? Бо кожен, хто її зробив відчув радість і щаслива посмішка, мов за помахом чарівної палички, з`являлась на обличчі маленьких майстринь та майстрів!

Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік