27 лютого 2014

Чудо-оранжерея!

Чого тільки не буває у секторі періодичних видань, але такого ще не було! Усе навкруги перетворилось на справжню оранжерею! А знаєте чому? Бо до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітали малята з 1 класу ЗОШ № 2 на захід «Журнали творять дива, і ромашка розквіта!». А захід цей мав вельми цікаву форму  – паперова оранжерея.



Спочатку, допитливі малята помітили, що стіни періодики прикрашають розквітлі ромашки, і здогадались, що вони потрапили до незвичайної квіткової оранжереї. Та ще бібліотекарі запропонували їм зробити щось неймовірне. Вони потрапили у паперову оранжерею, і це означає, що кожен з них матиме можливість власноруч «виростити» свою квітку! А як же без неї, коли на порозі свято 8 березня!



Та перед тим, як почнуться справжні дива, нашим маленьким відвідувачам було потрібно довести, що вони дійсно багато знають про квіти. Отож, усі розділились на дві команди: команда «Троянди» і «Тюльпани». За допомогою квіткової вікторини вони обирали собі запитання із запропонованих категорій: загадки про квіти, кросворди про квіти, квіти у казках. Кмітливі першокласники довели, що гідні творити дива – майструвати свої ромашки!

А завершилась ця зустріч спільним фото на згадку та приємними побажаннями!

Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік