26 лютого 2014

"Школи та бібліотеки майбутнього". Тренінг для керівників освітянської галузі

25 лютого 2014 року відбувся другий тренінг у рамках проекту «Школи та бібліотеки майбутнього» (реалізується ХОБД ім. Дніпрової Чайки у партнерстві з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту ОДА за організаційно-фінансової підтримки Волонтера Корпусу Миру США).


Цього разу у "зеленій залі" обласної бібліотеки для дітей зібралися керівники органів управління освітою РДА та міських рад з адміністративних центрів Херсонської області.


Мотивація та вагомі аргументи щодо розгортання активної проектної діяльності прозвучали у виступах директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Андрія Анатолійовича Яценка; начальника управління державної служби в Херсонській області Головдержслужби України Гудим Ірини Вікторівни; директора ХОБД ім. Дніпрової Чайки Бардашевської Анни Іванівни.


Оксана Глєбушкіна (сертифікований тренер, ГО «Нова Генерація») провела тренінг за темою "Успішний грантовий проект як спосіб залучення додаткових коштів для інноваційного розвитку закладів освіти". Учасники тренінгу зацікавлено обговорювали вже реалізовані проекти; аналізували типові помилки, що допускаються при написанні проектів, та знаходили шляхи їх уникнення.


Сподіваємось найближчим часом побачити нові проекти, зініційовані та розроблені за участі керівників галузі освіти РДА та міських рад Херсонщини - учасників навчання.

Більше фото - у Фейсбуку:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.718230244875201.1073741849.458727274158834&type=1

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік