25 лютого 2014

Бібліотека йде у гості

Сьогодні Херсонська обласна бібліотека для дітей завітала з бібліовізитом до ЗОШ №35. Зустріч була насичена не лише книжковими оглядами, а й рядом бібліотечних заходів.



У холі школи кожен відділ нашої бібліотеки зумів розмістити найкращі книжки зі своїх фондів. Діти були приємно здивовані розмаїттям літератури, яку ми їм представили, адже серед книжок були такі, які зацікавили як молодших, так і старших школярів.



На перервах між уроками до книжкової виставки завітали учні майже з усієї школи. Декому на стільки сподобалися презентовані книги, що вони вже сьогодні пообіцяли записатися до бібліотеки!


Проте і під час уроків наше спілкування з учнями не переривалося, адже бібліотекарі майже у кожному класі проводили бібліотечні заходи та розповідали про книги, які нещодавно з'явилися у Херсонській обласній бібліотеці для дітей.



Зокрема, у 1-4 класах наші бібліотекарі провели огляд дитячих періодичних  розвиваючих видань, провели веселу вікторину "Розумники й Розумниці", пограли у незвичайний морський бій "Місто на дніпровій хвилі" та прокрутили декілька мультфільмів на зимову тематику. А ось учні 5-9 класів зіграли в літературний пінг-понг "Стань успішним" та відзначили Міжнародний день рідної мови (21 лютого) під час лінгвістичної дегустації "Відчуй смак рідної мови". Старшокласникам провели захід на тему Олімпійських ігор.
Сподіваємося на нові зустрічі з учнями ЗОШ №35 тепер і в стінах нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік