14 лютого 2014

Бал у День Святого Валентина

Сьогодні у Херсонській обласній бібліотеці для дітей відбувся казковий бал, під час якого ми відзначали одразу дві події - День усіх закоханих та вихід у світ чарівної книжки "Зірочка", автором якої є мешканка нашого міста Оксана Дзюба.



На бал завітали справжні чарівниці, феї та казкові створіння. Не обійшлося свято і без учнів молодших класів ЗОШ №14 та обласної школи-інтернату. Звичайно, гостем свята стала і авторка презентованої книги - Оксана Дзюба та її чарівна героїня - Зірочка.
Під час дійства маленькі школярі взяли уроки хореографії у феї танцю Юлії, маленьких бальників - Плутахіної Анни та Ільїна Олександра (учні Сніжани Бережної): ставши в хоровод, діти спробували станцювати справжній вальс.



І який же святковий бал у День Святого Валентина без казкових історій про кохання, які відомі нам усім з дитинства - "Спляча карасуня", "Попелюшка", "Карлик Ніс", "Красуня і Чудовисько" та багатьох інших. Вгадуючи кадри з мультфільмів, учасники змогли зібрати розбите серце.


Але наш бал не був би по-справжньому чарівним без пісень, які нам заспівали Катерина Кузнєцова, Криворучко Дар'я, Курочка Максим та Судавцова Влада (учасники вокального колективу під керівництвом Олени Кузнєцової). Дякуємо вам, нашим маленьким зірочкам.





А завершився наш бал - святковим шоколадним тортом!
Бажаємо усім гарного настрою - кохайте та будьте коханими!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік