пʼятницю, 27 червня 2014 р.

Літні читання у секторі періодики!

Літо – це час, коли можна гуляти на свіжому повітрі цілий день,  лазити по деревах, грати в м’яч, кататися на роликах, на скейтборді, на велосипеді. А ще можна прийти у гості до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Адже протягом усього літа у кожному відділі бібліотеки проходять літні читання. Ось і у секторі періодичних видань кожного четверга відбуваються літні журнальні прем’єри, адже їх тема має саме таку назву -  "12 прем’єр літа" (журнальний карнавал).



Звичайно, кожна зустріч присвячена певному журналу. Гортаючи його сторінки наші читачі переносяться у справжній світ пригод, адже чого тільки не зустрінеш, читаючи журнал: кросворди, головоломки, експерименти, майстер-класи і, звичайно, пізнавальну інформацію про наш світ. Усе це мають змогу відкрити для себе наші відвідувачі кожен раз.



Цього разу тема нашої зустрічі мала назву "Прем`єра №4: дивись - веселі тваринки!" Тому наші читачі та прихильники тваринного світу знайомились із журналом "Веселые животные". Це один з найкращих журналів про тварин, адже він має чудові ілюстрації та збирає на своїх сторінках найцікавішу інформацію про особливості цих незвичайних четверолапих друзів. За допомогою слайд-презентації, наші учасники пройшли зоо-тест, під час якого відповіли: кого називають американським модником, строкатою стрічкою, рогатим велетнем, привидом гір та найменшим гризуном на планеті.

Задоволені учасники отримали у подарунок
постери із зображенням своїх улюбленців

Попереду ще багато пригод та несподіваних відкриттів! Чекаємо на вас кожного четверга о 14:00!

Михайлова Інна,

завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік