07 вересня 2014

Акули читання

До ювілею Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки творчий колектив читальної зали підготував літературний марафон «Акули читання».




Хто ж вони, акули читання? Це переможці різноманітних конкурсів, найактивніші учасники бібліотечних програм, рекордсмени в галузі читання, які об’єднались в команду "Акули читання", щоб продемонструвати знання, ерудицію та волю до перемоги (вік - від 8 до 58 років). Капітаном команди стала Олена Синюк – заступник голови правління кредитної спілки «Народна довіра».




А глядачі та активні читачі бібліотеки  об'єдналися в команду «Друзі бібліотеки».

Пролунав старт і діти вирушили у літературний марафон, під час якого їх очікували конкурси: «Літературно-розважальний шарж», «Перевертунчики», «Словесна мозаїка», «Казкова скриня», «Стоп – кадр», «Літературний п'єдестал пошани». Учасники святкового шоу розв’язали бібліотечні задачі і дізнались, скільки читачів записалося до бібліотеки, скільки вони разом прочитали книжок, та підрахували загальну кількість комп’ютерів та книг у книгозбірні.


Під час творчого конкурсу «Поетичний букет» діти привітали улюблену бібліотеку з днем народження.

«Бізнес-ветеран» книгозбірні Петро Горбунов написав для бібліотеки невелике привітання:

«Мы поздравляем с юбилеем,
Ты всё мудрее и взрослее.
Ты – замечательная просто,
Хотел бы я таким быть классным в 90!!!»

Святковий настрій під час заходу створили студентки музичного училища, які майстерно виконали пісні «Хора» та «Мій Херсон».


Найакивніші учасники ювілейного марафону отримали подарунки: книги, святкові календарі, блокноти.



Керівник студії «Контур» Надія Звягінцева вручила своїм вихованцям дипломи за перемогу в літературних конкурсах.


За кількістю балів у літературному марафоні перемогла команда «Акули читання». Але всіх учасників заходу об’єднала участь у флеш-мобі. Біля ганку бібліотеки вони створили живу картинку «Ми любимо читати».


Завершенням ювілею став святковий фуршет, який відбувся в читальній залі.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік