13 жовтня 2015

День захисника України

14 жовтня ми вперше будемо святкувати День захисника України. Сьогодні справа захисту української незалежності згуртувала і кадрових військових, і добровольців, і волонтерів, тому коло тих, кого ми вшановуємо як захисників України, включає і їх. Це також день пам'яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Гасло цьогорічного святкування – "Сила нескорених".

Бібліотекарі молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та співробітники я/с №5 підготували для маленьких вихованців цього закладу свято, на яке запросили і військових, і козаків, і моряків, і звичайно ж батьків.




Протягом заходу на всіх чекало багато несподіванок та розваг. Згадуючи давноминулі часи, воїнів-звитяжців, які не жаліючи життя боронили рідну землю-неньку Україну, запрошені представники сучасного козацтва провели дітям та дорослим естафету та перевірили, чи гідні вони нащадки славних вояків. Після цього було ще декілька розваг: «Захист фортеці» та «Як козаки танці справляли».

Не залишилися осторонь і сучасні захисники України, адже на них зараз лежить велика відповідальність. Тому з неабияким запалом майбутні вояки, а поки ще малята, доводили свою спритність та відвагу і готовність бути достойною заміною. А допомагали їм звичайно ж батьки та військові наставники. На них чекали такі випробування: «Влучний стрілець», «Переправа» «Донесення в штаб» та «Черговий кухар»(для дорослих).






А розважали гостей вихованці садка запальними таночками солдатів та моряків.


Символічним стало наприкінці групове виконання пісні «Хай живе надія», адже вона нам зараз дуже потрібна.

Ще раз вітаємо усіх захисників України зі святом! Миру, добра та щастя вам та вашим родинам!

Про захід - на сайті управління освіти міської ради.

1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік