27 жовтня 2015

Край козацької слави

Всі ми хочемо жити у мирі,
Щоб здіймались у вись журавлі,
І дитячі хай посмішки щирі
Завжди сяють на нашій землі!
Щоб ні сліз не було, ані болю,
Щоб не чути нещадних гармат,
Щоб на нашу не випало долю
Ні страждань, ні воєнних утрат.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це – святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. У жовтні українці відзначали державне свято – День захисника Вітчизни. 23 жовтня 2015р. у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки відбувся патріотичний творчий захід для учнів 2-Б та 4-А класів загальноосвітньої школи №46 м.Херсона – майстер-клас по виготовленню листівки «Край козацької слави».




Бібліотекарі запропонувала маленьким майстрам здійснити цікаву подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості і, звичайно, майстерності.



Діти добре розуміють, що справжній захисник – це сильний чоловік. У нього справа честі – понад усе. І всі разом назвали риси, які, на їх думку, найважливіші для нього. Спритність, загартованість, мужність, винахідливість і кмітливість!


Переглянувши презентацію та виставку поробок деяких моделей військової техніки, хлопчики й дівчатка зробили свої варіанти патріотичних листівок.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік