05 жовтня 2015

"Особливе" святкування дня народження

Дитинство - це найщасливіший час для багатьох з нас. Ми, дорослі, завжди з найтеплішими почуттями згадуємо роки нашого дитинства, юності. Хочеться, щоб діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати, коли вони були маленькими, як вони росли і входили в доросле життя. Абсолютно всі діти - і звичайні, і особливі, і здорові, і хворі, повноцінні і діти з обмеженими можливостями мають право бути щасливими .

І тут важливе місце займає бібліотека, де діти з обмеженими фізичними можливостями можуть знайти інформацію на будь-яку цікаву для них тему, читаючи книги, журнали, газети, беручи участь у зустрічах.

1 жовтня до сектору періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім..Дніпрової Чайки завітали учні спеціальної школи-інтернат для глухих щоб відсвяткувати день народження у бібліотеці.



 І бібліотекарі сектору періодики зробили все можливе, щоб дітям було цікаво та весело і цей день народження запам'ятався на довго.




А працівникам бібліотеки надали унікальну можливість - повернутися в дитинство. Адже, спілкуючись з особливими дітьми, і сам стаєш добрішим, мудрішим, вчишся у них терпінню, співчуттю, умінню радіти, сміятися, вмінню жити!
.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік