19 жовтня 2015

Плетемо райдужки

Студія творчого самовираження «Мій світ» у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки з кожним наступним заняттям збирає все більше учасників. До нас вже приходять цілими сім’ями!


А 18 жовтня 2015 року під час майстер-класу «Плетемо райдужки – вчимося творчості» був справжній аншлаг.

А хто ж не хоче навчитися плести прикраси чи іграшки з резинок, які нині стали шалено популярні? Сьогодні це барвисте диво заполонило серця мільйонів дітей з усіх куточків планети.


Родзинкою майстер-класу стало те, що проводили його самі клубівці – Катя Петриченко та Саша Білан. Катя і Саша – третьокласники, але вже мають достатній досвід плетіння з резинок.


Наші юні майстри дуже хвилювались. Адже одна справа – плести вироби, а друга – навчати інших. Мама Каті і бабуся Саші також підключилися. Дуже приємно вразило те, що вони так відповідально віднеслись до підготовки майстер-класу.


Всіх присутніх об’єднали у дві групи, в залежності від того, які станки для роботи вони придбали.

Одні діти плели браслети, користуючись порадами та підказками Сашка. І ось вже й готові райдужні прикраси!


Інші – вибрали складнішу роботу. Захопилися і дорослі. І тільки завдяки чітким вказівкам Каті та своїй наполегливості, чудово справилися з завданням. Тепер діти вміють самі плести з резинок ось такі кумедні іграшки.


Дуже дякуємо нашим помічникам – майстрам по плетінню з резинок за проведений майстер-клас та всім учасникам клубу і їх батькам за непідробний інтерес до занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік