25 квітня 2013

Європейські дні


Працівники інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Херсонської обласної бібліотеки для дітей відвідали Херсонське музичне училище 24 квітня 2013 року та підготували захід «Europe without Borders».  

Студенти І курсу заочно подорожували до Європи, виконуючи різноманітні завдання: від загальних питань про найбільші європейські країни, до творчих – створення свого власного туристичного агентства. В останньому завданні діти проявили свою творчу уяву та прорекламували тур до однієї з держав на вибір: Іспанії, Італії, Франції, Німеччини та Великобританії. Кожна з п’яти команд переконувала чому їх європейська країна найкраща, чим вона відома у всьому світі та чому треба відвідати саме її.


А переконували студенти іноземного гостя, волонтера Корпусу Миру США в Україні Мері Бет Феєр, яка також була присутня на заході. Мері Бет була вражена тим, як херсонські діти майстерно роблять рекламу цих відомих місць, які вони самі навіть не відвідали, та від їхнього рівня володіння англійською мовою.

У свою чергу, студенти музичного училища підготували для присутніх творчі виступи: грали на скрипці композиції відомих класиків та вражали своїм неймовірним оперним співом.
Анна Резнік,
завідуюча сектором
документів іноземними мовами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік