01 серпня 2014

Казкове літо у казкових країнах триває!

У молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки продовжуються літні читання за програмою «Фантазери-казкарі, або неймовірна подорож чарівними світами». Чергова вигадана письменником країна відкрила свої секрети маленьким мандрівникам у останній день липня. Цього разу вони вирушили до Країни Оз, окрім того, на них чекало випробування незвичайним та підступним літературним лабіринтом. 

У розпалі літа в програмі беруть участь вже близько 50 маленьких читачів. Найактивніші вже «викупили» на зароблену бібліотечну інтелектуальну валюту перші книжки. Але попереду ще цілий місяць канікул, і у кожного бажаючого є можливість приєднатися до програми, читати і створювати власні уявні казкові світи, заробити БІВи і придбати цікаві книги у нашому "Книжковому кіоску".

Тож усіх молодших школярів, хто ще не спробував себе у ролі фантазерів-казкарів, але хотів би це зробити, ми чекаємо на незвичайні подорожі та розваги у казкових країнах! Адресу бібліотеки пам’ятаєте? - Вулиця Червоностудентська,21! 


Марія Февральська

P.S. Між іншим, у нас у залах прохолодно навіть у найбільшу спеку!  :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік