16 травня 2016

Парад квітів у відділі естетичного виховання

Весна… Природа оживає… Всі парки, сади, клумби зарясніли барвистими квітами.

А у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся справжній парад квітів.

Спочатку учасники студії творчого самовираження «Мій світ» та їхні батьки дізналися цікаві факти про різноманітні квітучі рослини.


Потім кожен вибрав собі квіточку, але з умовою – обов’язково назвати її.

А далі була гра «Садівник». Вибрана квітка – це нове ім’я учасника гри, під час якої головне – не прогавити, коли його назвуть і згадати, які квіти «ростуть» поруч з ним на бібліотечній «клумбі».


Після веселої та пізнавальної гри прийшла пора і творчістю зайнятися – ліпленням.

Про те, як правильно ліпити квіти із пластиліну, так щоб вони були ніби живі – допоможуть книги. У відділі естетичного виховання їх чимало.


І ось робота закипіла…


Ромашки, маки, троянди, кульбабки – всі різнокольорові, хоч і не пахнуть. Та найголовніше те, що всі вони зроблені з душею і ще довго будуть прикрасою дитячої кімнати – бо вони ніколи не зів’януть.





Ангеліна Вєтрова, 
головний бібліотекар відділу естетичного виховання 
Херсонської обласної бібліотеки 
для дітей ім. Дніпрової Чайки.

1 коментар:

  1. Дуже цікавий і вдалий захід! Адже ліплення з пластиліну – це корисне, цікаве і улюблене заняття діток.
    Я завжди з великим задоволенням переглядаю нові пости про Ваші заходи, Ангеліно. Я обов'язково зверну увагу наших дівчат з відділу обслуговування учнів 1-4 класів на цей захід, нехай переймают досвід, це цікаво, повчально, творчо.

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік