14 червня 2017

«Духовні скарби Херсонщини»
Історико-літературний «Джарилгач-квест»

8 червня 2017 року працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки взяли участь в роботі ІІ Літньої школи «Освітні ініціативи – 2017»,  організатором якої є КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

В рамках заходу в другій половині дня вже за традицією Літньої школи на острові Джарилгач відбувся ювілейний історико-літературний квест«Духовні скарби Херсонщини», який провели та підготували О. В. Крижановська, заступник директора з організації бібліотечного обслуговування та І. М. Ковач, завідувач сектором медіа-центр Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.



  Метою проведення історико-літературного «Джарилгач-квесту» було ознайомлення учасників ІІ Літньої школи з різними ігровими формами масової роботи та дізнатися більше про херсонський край. Квест проходив за маршрутом із 10 зупинок, на яких розкривалися таємниці духовно-історичної спадщини Херсонщини. Завдання в квесті були різноманітні та залежали від тематики зупинки. Учасникам квесту довелося побувати в ролі археологів, музикантів, архітекторів, художників, акторів і навіть кораблебудувальників.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік