23 червня 2017

Булава Котигорошка

Літо – це час для відпочинку. А дітлахам Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки нудьгувати нема коли, адже на них чекає безліч захоплюючих занять. Кожної середи об 11.00 у відділі естетичного виховання відвідувачі бібліотеки можуть побувати на «Фабриці казкових речей». Познайомитися з нею ви можете на нашій виставці, яка діє у відділі.


На «фабриці» працює декілька «цехів» - студія паперових фантазій, еко – цех та малярня. Діти вже побували на студії паперових фантазій та спробували свої сили у виготовленні золотого ключика разом з Буратіно, а в еко-цеху на них чекав Гаррі Поттер, який розкрив свої таємниці по створенню чарівної палички. Цього разу у дітлахів була незвичайна зустріч з Котигорошком, який провів фалеристичні дослідження.



Учасники літніх читань взяли участь у казковій вікторині, дізналися про історію виникнення зброї, а також завітали в гості до Котигорошка, який розкрив дітям секрети створення булави. І звичайно ж, діти змайстрували свої неповторні витвори. А хто виявився найстараннішим, у того булава – чарівна.


Кожної середи запрошуємо до відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб отримати незабутні враження!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік