13 червня 2017

Бібліотечне літо у розпалі

У стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбувається справжній дитячий бум, адже у гості до книгозбірні приїздять шкільні табори майже з усіх шкіл міста та області. Щодня у кожному з відділів створюється маленьке диво для хлопчиків та дівчаток, щоб розповісти про неймовірний та захоплюючий світ книжок та розваг.

Сектор документів іноземними мовами запропонував своїм юним друзям веселий і пізнавальний «Бібліотвістер» та подорожі країнами світу, дітлахи виконували цікаві завдання, розкривали свої літературні, музичні та мовні таланти. Найбільш захопливою для усіх вікових груп стала настільна гра, що була створена бібліотекарями книгозбірні – «50 star Gameland» - відкрий для себе Америку. Вона включає у себе не лише відповіді на цікаві питання, а й швидкісне орієнтування на карті Сполучених Штатів.

Сектор періодики відкрив для своїх маленьких гостей «Журнальну скарбничку» з кубиками – пазлами та познайомив з відомими журнальними героями, обрав найуважніших та найзосередженіших під час змагання у чудове «Швидерце» та повеселив під час гри «Вгадай, хто я?»

У молодшому відділ було відкрито чарівний портал у світ дитячої літератури. Бібліотечні «Хрестики-нулики», «Інтелектуальне асорті» та недитячі «Головоломки» охопили і книжки, і героїв, і навіть світ, що нас оточує. Веселощі, розвиток та справжня магія у рожевому світлі.


Медіацентр провів зі своїми маленькими друзями читацький ай-стопер «Вухо, лапа, хвіст?» а також провів до справжнього «Медіаленду».

Сучасний Інтернет-центр здійснив мандрівку у всесвіт «Кіно» та «Мультляндії», познайомив з пернатими «Знайомими незнайомцями» та перевірив енциклопедичні знання хлопців та дівчат. Серйозно, весело і зовсім по-бібліотечному.

Побували вони і у відділі естетичного виховання. Дізналися з якими книжками та журналами зможуть корисно провести час. Пограли у казкову бродилку «Крок за кроком», в якій спробували свої сили у акторській майстерності та відчули себе справжніми співаками. Провели хвилинки гарного настрою з музикою на «Веселкових посиденьках». Отримали «Магічні поради» та дізнались, як начаклувати гарний настрій.


Читальна зала подарувала своїм читачам гру-квест «Ключ від бібліотеки» та розкрила для них неймовірні «Сім чудес Херсонщини».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік