11 березня 2020

Як білозерці стали Лицарями Таврійського краю!

11 березня працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зустріли справжніх патріотів нашого краю!
До дитячої книгозбірні завітали читачі-учні 5-9 класів Широкобалківської школи Білозерського району.
В урочистій залі бібліотеки на гостей чекала краєзнавча гра "Лицарі Таврійського краю" у гранд-форматі з козацькими пригодами. Учасники граючись згадали козацький побут, основні історичні факти козацької доби на Херсонщини, проявили відмінні знання в галузі художньої літератури легко відповідаючи на запитання за творчістю сучасних українських письменників Володимира Рудківського та Олесь Ільченко.

 
Дві команди рухались різними маршрутами кидаючи кубик, що визначав кількість ходів. Під час подорожі в нагоді став альбом, який ілюструє сторінки козацької історії Херсонщини та допомагає знайти правильні відповіді на питання краєзнавчої гри.
За допомогою медійної презентації діти віртуально подорожували Херсонщиною: основними зупинками стали Кам’янська Січ, фортеця Іслам-Кермен, Біле озеро, Голий Перевіз та ін.
Гарного настрою всім додали козацькі розваги «Повзунець» та «Караоке». А наостанок всі присутні подякували один одного за позитивно проведений час та нові відкриття! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік