02 березня 2020

Як не заблукати в павутині

PRO-сування книги – саме в такому форматі сьогодні працювали у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки кібершколярики школи № 28 під час знайомства з творчістю сучасної дитячої письменниці Тетяною Щербаченко. Бібліотекарі розкрили секрети того, чому деякі книги цієї авторки підписані як Таня Стус.
У молодшому відділі читачі познайомились із такими книгами авторки: «Пуп Землі, або як Даринка світ рятувала», «Таємно справа», «День народження», «Моя Ба» та іншими. А ось про те, що окрім білих, чорних, рудих і смугастих котів, бувають ще й сині та зелені,  хлопчики та дівчатка  дізналися вперше з твору «Біла, Синя та інші». Показати свої знання про м’яких пухнастиків учні змогли під час вікторини «Котяче життя від А до Я».
У відділі Інтернет послуг учні кібершколярики навчались правильно використовувати пошукові системи. Вони згадували, що таке браузер, шукали біографію автора книги "Як не заблукати в павутині" Тетяни Щербаченко, вчилися використовувати спеціальні символи для уточнення пошуку.

У відділі естетичного виховання кіберята познайомилися з таким видом роботи з папером як оригамі. Діти, дізналися, що це японське мистецтво складання з паперу різних фігурок, стало відомим у всьому світі.
Сьогодні третьокласниками виготовили у техніці оригамі закладинку, щоб книги улюблених авторів були завжди охайними.

На наступному занятті дітей чекає не менш цікаве знайомство з кольоровими дракончиками з планети Дра-Дра та їх автором Антоном Сіянікою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік