05 березня 2020

Діти і батьки читають залюбки

Ось і настала довгоочікувана весна. Перші її дні подарували нам тепло, ласкаве сонечко та гарний настрій. Позитивним та сповненим яскравих емоцій був сьогоднішній день і для учнів 3-Б класу 14 школи та їх батьків, які завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на сімейне свято книги та читання.
Головними «героїнями» були звичайно ж матусі, адже наближається  жіноче свято 8 Березня, тому саме їм діти присвятили свої успіхи і досягнення у сьогоднішній грі.

Всі об’єднались у чотири команди, на чолі яких були чарівні леді. Протягом свята учасники обирали різноманітні категорії запитань та кількість балів, які б хотіли отримати за правильну відповідь. Адже «боролися» за звання найерудованішої команди. Змагалися у таких категоріях: «Стоп-кадр», «Літературні перевертунчики», «Казковий крокодил», «До-Мі-Солька», «Вгадай героя» тощо. А ще після кожного кола запитань одна із команд, яка отримала найменшу кількість балів, мала право обрати подаруночок – веселу розвагу для всіх присутніх. Тож ми погрались у «Лімбо», «Хто Я?», «Руки-ноги- букворяд» та «Сіамські близнюки».


Насамкінець влаштували «Вибухові обіймашки» та  зібрали букети для мам, під час гри «Квітковози».


У підсумку одна із команд чесно виборола звання найерудованішої. Не залишились без нагороди й інші учасники, адже кожна група показала себе  з найкращого боку. Так були виділені такі номінації: «Найшвидша команда», «Найкмітливіша команді» та «Найспівочіша команда». 
Завершилося свято веселими танцями в ігровій зоні нашої книгозбірні та кінопоказом у медіа-центрі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік