01 березня 2020

Бібліомалята продовжують навчатись :)

   Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося чергове заняття розвиваючої студії для дошкільнят «Бібліомалята». Маленькі розумники і розумниці досліджували устрій людського житла.
  У медіа центрі діти познайомилися з будинками. Переглянули пізнавальне відео, з’ясували як виглядає житло певних тваринок, і порівняли його з житлом людей.  Юні дослідники знайшли відмінності одно-  і багато- поверхових будинків, особливості адрес таких будинків.



  У секторі документів іноземними мовами бібліомалята познайомилися з підтемою «Меблі».  Діти з’ясували і пригадали  види і форми меблів, дослідили матеріали, які використовують для їх виготовлення. Юні розумники пограли у вікторини «Знайди пару»,  «Поєднай  частини меблів»,  «Що є у шафі?», проаналізували багатозначні слова ніжка і спинка.




  У відділі естетичного виховання діти пригадали  предмети домашнього вжитку. Бібліотекарі розповіли, як правильно користуватися предметами, що є в кожного вдома. Діти дослідили,  в якій частині квартири має знаходитись той чи інший предмет, а також розповіли як вони допомагають батькам з хатніми справами.



  Заняття у кожному з відділі супроводжувалося пальчиковою гімнастикою, фізкультхвилинками, пізнавальними, навчальними та розвиваючими вправами.


Тема наступного заняття -  «Все про себе хочу знати». Тож чекаємо наших розумників і розумниць із нетерпінням!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік