02 березня 2020

Кращі вихідні – у бібліотеці з німецькою

Так вважають учасники трьох клубів з вивчення німецької мови, що діють у нашій бібліотеці. 
Клуб «Давайте вчити німецьку разом» активно працює вже другий рік і став місцем зустрічі для тих, хто не лише вивчає мову, а й цікавиться культурним життям Німеччини, німецькомовних країн та України.
 
Ми вже маємо, чим хвалитися – перейшли до наступного мовного рівня, вивчили декілька граматичних та лексичних тем. Бібліотекарі читальної зали та сектору абонементу знайомлять учасників клубу з новинками української та світової літератури, організовують презентації та огляди нових надходжень.

Приємно, що навіть «чайні паузи» наповнені спілкуванням та знайомством з новими іменами української літератури.
Клуб з вивчення німецької мови для початківців проходить за чітко встановленим планом, адже учасники даного клубу мають на меті скласти іспити в Гете-Інституті для отримання міжнародного мовного сертифікату і тому, участь у клубі є гарною альтернативою індивідуальним заняттям. Ми спільно ідемо до мети і наполегливо долаємо усі складності мови. Разом усе робити набагато  краще.

Дитячий клуб з вивчення мови зміг залучити та зацікавити учнів молодших класів декількох херсонських шкіл, у деяких німецьку мову взагалі не викладають. Дітей та їхніх батьків приваблює те, що заняття організовані у формі гри – ми розв'язуємо кросворди, сканворди, співаємо пісні та, навіть, письмо ми формуємо за допомогою спеціально підготовлених до кожної окремої теми вправ на формування правопису у дітей.

А рухливі пісні та весела анімація пісень найбільше заохочують дітлахів до вивчення мови. Але і цукерки не бувають зайвими!!!

Бажаємо усім учасникам клубів гарних вражень та раді бачити усіх вже 15 травня в нашій книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік