11 березня 2020

Охорона праці

В Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки  бібліотекарі відділу естетичного виховання провели захід «Охорона праці мовою плакату».
На ньому  були присутні студенти 3 та 4 курсів Херсонського училища культури та запрошені  спеціалісти в галузі охорони праці  Радченко А.І. – начальник відділу страхових випадків- страховий експерт з охорони праці Херсонського відділення Фонду соціального страхування України та Совєтов  В.Е. – головний державний інспектор Головного управління Держпраці в Херсонській області.

Бібліотекарі розповіли про міжнародні організації з питань охорони праці (ООН та МОП),про законодавчу базу в Україні. Також  студенти дізналися про організацію діяльності  охорони праці з перших вуст вищезгаданих гостей. В ході бесіди, діти мали змогу ставити питання експертам. Діалог виявився не тільки пізнавальним, а й емоційним та корисним.
Оскільки в залі були присутні майбутні культпрацівники, то для них ми знайшли чимало прикладів, де є порушення правил безпеки у творах мистецтва: кінофільми, книги, мультфільми.  А також, велику роль в поширені знать відіграють різні плакати з протипожежної та електробезпеки.
Студенти подякували фахівцям за змістовну та таку важливу для кожного з нас інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік