14 жовтня 2013

Бібліотечний майдан розваг

13 жовтня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів для активних учасників програми літніх читань «Андерсен-тур» було проведено святкову програму підведення підсумків - «Майдан розваг». Захід був проведений у формі інтелектуального марафону.

На учасників розваги чекав своєрідний майдан з різними атракціонами, в яких були завдання від письменників, книги яких були в літніх читаннях ( «Паровозик-веселун», «Гойдалки-хованки», «Колесо огляду», «Веселкова пазл-карусель», «Детективний тир», «Спритне родео»).
Спочатку Сергій Михалков "запросив" дітей покататись на «Паровозику-веселуні». Для цього потрібно було відгадати загадки автора та взяти із собою пасажирів, які і були відгадками.
Герої творів Астрід Ліндгрен погралися з учасниками у «Гойдалки-хованки», на яких була відгадана головоломка від Пепі, знайшли втрачені Карлсоном літери у словах та повернули загублені речі власникам.


Джані Родарі разом з персонажами своїх книг "запросив" дітей на «Колесо огляду», в кожній корзинці якого  малюки знайшлидля себе сюрприз.
Муммі Троллі разом з Туве Янсон  "покружляли" читачів на «Веселковій пазл-каруселі», розшукали на ній частинки пазлу та скласти 2 ілюстрації до книги.
Всі атракціони дітям дуже сподобались, особливо «Колесо огляду» та «Карусель». Свято пройшло жваво, весело, діти були дуже активними та проявили неабиякий ентузіазм при виконанні завдань.
А наприкінці всі найбільш активні учасники програми літніх читань були нагородженні дипломами.




1 коментар:

  1. Судячи з фотозвіту, завдання учасники марафону виконували із задоволенням. Найбільше мені сподобалися "гойдалки-хованки" *)

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік