29 жовтня 2013

Канікули у секторі періодики

З початком осінніх канікул у секторі періодичних видань почались справжні ігри, та не спортивні, а читацькі. Адже в період довгоочікуваних канікул кожен відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей пропонує своїм читачам з користю та весело провести час. Сектор періодики запропонував гру під назвою "Імперія журналів" (читацькі ігри). 
У двобої зійшлися дві команди 1-4 кл. зі школи №37, на яких чекала справжня битва за перемогу. Щоб стати переможцем гри треба було пройти 4 рівня. Рівень перший "Знай наших" пропонував вгадати за фото найвідоміших українців сучасності та минулих років. Дійшовши 2 рівня "Хто я?" учасники повинні були зрозуміти, маску якого персонажу вони одягли, за допомогою запитань до своєї команди.






 А про усіх цих персонажів можна було прочитати у журналах сектора періодики, адже тут зібрана дійсно ціла журнальна імперія! Третій рівень гри пропонував конкурс "Збери літери". Учасники розподілялись на дві команди по 4 чоловіка, яким вдягали по дві літери, почувши загадки вони не тільки відгадували її, але і шикувались у потрібній послідовності. І команда хлопців, і команда дівчат виявились дуже кмітливими. І, нарешті, четвертий раунд "Покажи, що читав" продемонстрував гарну міміку учасників, їх винахідливість. Одному гравцю демонстрували книгу, а учасник за допомогою лише міміки та жестів повинен був показати назву відомих казок.
 Захід закінчився, а от гарний настрій від таких ігор лише покращився!

Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодики

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік