16 жовтня 2013

Коли слова зайві – говорить музика!

«Коли слова зайві – говорить музика!» - під таким гаслом пройшов сьогодні захід у стінах нашої бібліотеки -  «All that Jazz». 


16 жовтня 2013 року працівники інформаційного центру “Вікно в Америку для майбутніх лідерів» разом з волонтерами Корпусу Миру США в Україні, Мері Бет Феєр та Стівеном МакКаферті, підготували незабутній перфоманс. Унікальна можливість випала учням 9-11 класів Херсонської гімназії №20.
Головна ідея заходу – поринути у бурхливі часи 20-х років, коли у Сполучених Штатах Америки зароджувався та набирав обертів «вічний» жанр у музиці – Джаз. Під час виступу американських гостей, які розповідали про улюблену музику їхньої батьківщини, діти детально дізналися про походження, стилі та жанрові особливості джазу, та звісно ж, найвизначніших представників зародження цього жанру.
На допомогу нашим волонтерам до бібліотеки завітав молодіжний джазовий колектив «Діксиленд». Адже саме завдяки їхньому живому виконанню відомих класичних джазових творів, учні змогли краще відчути неймовірну музичну атмосферу. 
«Если вы, слушая эту музыку, не притопываете ногой, вам никогда не понять, что такое джаз» - саме цей вислів Луї Армстронга ще раз довів, що справжні поціновувачі цього стилю зібралися сьогодні для насолоди та відпочинку.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік