25 жовтня 2013

Останній день першої навчальної чверті

Перед осінніми канікулами до нашої бібліотеки прагнуть потрапити багато шкільних колективів. Навчання завершено і пора зробити паузу, але що робити на канікулах?
Найкраща ідея - екскурсія до бібліотеки!




Саме тому сьогодні до нашої книгозбірні направилося декілька шкільних колективів - 1-4 класи ЗОШ №2, 5 клас ЗОШ №33 та 2 клас ЗОШ №56.
Після екскурсії кожен клас потрапив до різних відділів. У секторі періодики учні взяли участь у журнальному круїзі "За годину навколо світу". Тут вони на власні очі змогли насолодитися такими незвичайними пам'ятками людської цивілізації, як Венеція, єгипетські піраміди, Велика стіна у Китаї та ін.




У медіа-центрі відбувся перегляд 3-D фільму.



У іноземному відділі учні завітали на урок "Весела англійська", на якому пограли у гру-ерудит, що складалася з чотирьох частин: тварини, їжа, спорт, пори року. Багато де у цій грі дітям знадобилися знання, отримані на справжніх шкільних уроках англійської.




У Інтернет-центрі відбулася справжня подорож "Віртуальний зоосвіт". Діти згадали улюблених тварин, дізналися багато про нових, ще не відомих їм тваринок та птахів. Родзинкою зустрічі стала віртуальна екскурсія до Топ-10 зоопарків світу, серед яких були Єрусалимський зоопарк, зоопарки Маямі, Багдаду, Сингапуру та ін.



Звичайно ж, діти відвідали і найголовніший відділ бібліотеки - абонемент. Тут, під час гри, вони змогли перевірити свої знання про бібліотеку, книгу,  дізналися також про нові книжкові надходження.


А оскільки переважна більшість наших сьогоднішніх гостей були діти 1-4 класів, то найбільше усіх зацікавив молодший відділ, де можна знайти різні та веселі книги і журнали.

Впевнені, після такої екскурсії в жодного школяра не виникне сумнівів, з приводу того, куди направитися і як провести час на осінніх канікулах.

І ми радимо вам не вагатися, адже в нашій бібліотеці під час наступної неділі планується провести ряд розважально-пізнавальних заходів, серед яких, зокрема, очікується святкування Хеллоувіну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік