28 жовтня 2013

Казкова тусовка для малюків та їх батьків

Всі ми в дитинстві мріяли потрапити до чудового казкового світу улюбленого автора, переживати з його героями різні випробовування і перемагати лиходіїв.
Саме, тому 27 жовтня клуб «Читай-компанія мандрує» на літературній тусовці запропонував маленьким читачам та їхнім батькам здійснити подорож книгою казок Лілії Лапіної «Дуже довга казка».


У світі «Дуже довга казка» діти, за допомогою різних завдань та ігор, мали змогу випробувати себе на кмітливість і сміливість. Наприклад, в «Казці про доброго чарівника Тото-Маглоса» діти зіграли в «Гру слів», де в іменах головних героїв, були прихованні предмети особистої гігієни, а також за допомогою жестів юні читачі показали, що потрібно робити, щоб бути здоровими.


В іншій «Казці про золоту троянду», діти мали можливість не тільки виконати інтелектуальне завдання - ребус, а й розважитись за допомоги рухливої гри «Чапля та жабенята»


В однойменній казці «Дуже довга казка» наші маленькі читачі допомогли Бабі-Язі, Водянику і Чарівнику відшукати свої речі. В казці «Подорожник» за допомогою загадки, діти дізналися легенди про цілющу рослину.

Тож, літературна тусовка вдалась, в наступному, щоб мати гарний відпочинок для душі та розуму, поспішай до молодшого відділу, аби прочитати книгу казок Лілії Лапіної «Дуже довга казка».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік