29 жовтня 2013

Краєзнавча гра "Морський бій"

Сьогодні ми живемо у сучасному та гарному місті. Впродовж багатьох років минулі покоління створювали наше місто. Завдяки талановитим архітекторам, будівельникам з`являлися нові мікрорайони, вулиці, будинки, школи.

Краєзнавча конкурсна програма «Місто на Дніпровій хвилі» допомагає краще пізнати і ще більше полюбити наше рідне місто. А так як вона проводиться у формі віртуального морського бою, то є дуже популярною серед читачів відділу Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей. На ігровому полі захований цілий флот. Але ж і координат стільки, що попробуй вгадати розміщення кораблів! А якщо влучив, то це ж ціла подія! Вигуки радості, оплески, повага від друзів по команді і, звичайно, креативні завдання.

От і вчора, 28 жовтня, учні шкіл №8 та №13 не тільки здійснили подорож Херсоном, під час якої дізналися багато цікавого про сучасне місто та те, яким воно було у давнину, а й продемонстрували свою кмітливість, знання, вміння працювати в команді. А найголовніше, це те, що всі учні усвідомлюють, що майбутнє Херсону залежить від них і вони вже зараз стараються бути справжніми шанувальниками краси та багатства своєї землі.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік