10 лютого 2014

«ГРАд Херсон»

2014 рік є ювілейним для нашої області. Досягнення в галузі мистецтва є невід'ємною частиною в історії херсонського краю ось уже протягом 70 років. 
Якщо ви допитливі та кмітливі, і дуже любите своє рідне місто, цінуєте його художні й культурні надбання, вивчаєте минуле і сучасне, намагаєтесь зазирнути у майбутнє, тоді вам точно треба відвідати виставку-гру «ГРАд Херсон» у відділі естетичного виховання.


Знайомство з творчістю видатних художників краю стане найкращим орієнтиром для справжніх поціновувачів прекрасного. Виставка неодмінно надихне вас на створення своїх картини про рідне місто. Бажання поринути в історичне минуле нашого краю, справдиться якщо погортаєте сторінки книг «СКИФИЯ», «Херсонский музей древностей», «Старый Херсон Сергея Сильванского», «Екатерининский собор». Саме у цих книгах ви знайдете інформацію про археологічні знахідки, цікавинки про херсонські скарби. 
 Якщо ви любите українську пісню, тоді маєте нагоду стати прихильником пісень відомого українського поета Миколи Братана. Його пісні написані в різні роки у співавторстві як з професіональними так і композиторами-любителями. 
А ось збірка «…Три шляхи широкії докупи зійшлися» познайомить з пісенним фольклором Херсонщини.Ми вдячні своїм попередникам та сучасникам за збереження традицій та культурно-мистецьких надбань Херсонської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік