12 серпня 2014

«Країна навпаки»

12 серпня користувачі читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки продовжили віртуальну мандрівку навколо світу. Цього разу вони потрапили до особливої  країни, яку ще називають «країна  навпаки». Здогадалися?
Молодці! :) - адже саме Австралія є  неповторною і багато в чому унікальною країною.
Так і наші учасники мандрівки: спочатку пограли у гру «Відгадай країну», а вже потім віртуально опинилися саме в Австралії.
 

 

Гостею скайп-зустрічі, яка допомогла дітям познайомитися з надзвичайним континентом, стала Ніна Степаненко – наша землячка, яка вже 5 років мешкає в Австралії.



Для того, аби дістатися до Австралії з України,  необхідно 26 годин перельотів! Але читачам бібліотеки імені Дніпрової Чайки неймовірно пощастило, адже усього лиш за годину вони змогли не лише "долетіти", але й дізналися про особливості рельєфу, клімату, рослинного і тваринного світу континенту, зупинилися на цікавинках країни та дослідили «Сім чудес Австралії», серед яких : «Урулу», Великий бар’єрний риф,  «Національний парк Какаду»,  «12 апостолів»...


   
Тепер наші читачі чудово знають, де можна знайти кенгуру, коалу, тасманського вовка чи чорного лебедя. Особливо сподобалась усім присутнім віртуальна міні-екскурсія  до шоколадної фабрики, про яку із особливим захопленням розповідала солодкоїжка Ніна :)
Скайп-зустріч пройшла дуже вдало, а вже наступного вівторка запрошуємо Вас до спілкування із  письменницею   Наталею Крофтс, яка нині мешкає у Сінгапурі. Тож до зустрічі у читальній залі - на маршрутах літніх віртуальних мандрів!
 
 Ірина Срібна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік