29 серпня 2014

Карнавальна фотосесія відбулася!

28 серпня сектор періодичних видань  завершив свою програму літніх читань, але у дуже нестандартній формі. Бібліотекарі вирішили зробити цю останню літню зустріч незабутньою. І саме тому вона проводилась на ганку Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

А як гадаєте, що може розвеселити дітлахів та підняти їм настрій?

Звичайно, веселі ігри на свіжому повітрі! Та перед цим учасники літніх читань поділились своїми враженнями про ті журнали, які сподобались їм найбільше, взяли участь у журнальній вікторині, під час якої продемонстрували свої знання та самостійно зробили свою маленьку поличку, на яку, до речі, поклали і ті поробки, які вони зробили протягом літа. А далі почалося…



Подвір`я бібліотеки перетворилося на справжній ігровий майданчик. Чого тільки тут не було: і нестандартні ігри на згуртування команди, і конкурси з поїдання яблук без рук, навіть справжні дуелі з повітряними кульками влаштували та ще багато чого!








А закінчилось це незвичайне дійство  спільним фото на згадку!



Отож, будемо вважати, що літо та чудові враження від нього назавжди залишиться з нами, адже ми впіймали його у свій об`єктив!


Михайлова Інна,

завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік