14 серпня 2014

Вітайте володарів ключів від детективного лабіринту!

Лише один ключ від таємничого детективного лабіринту відділяє наших читачів від перемоги. Вітаємо юних детективів, які вже сьогодні здобули по 6 і більше ключів!
Ними стали:
Артем Чеканов, учень 5-в кл., ЗНЗ №32;
Владислав Нашко, учень 7-а кл., ЗНЗ №56;
Вікторія Майстренко, учениця 9-а кл., ЗНЗ №6;
Діана Малишко, учениця 9-а кл., ЗНЗ №57;
Діана Птиця, учениця 5-а кл., ЗНЗ №47;
Микита Чернишов, учень 9-а кл., ЗНЗ №57;
Поліна Головачова, учениця 7-а кл., ЗНЗ №2;
Павло Прохоров, учень 9 кл., гімназії №20.
Найактивніші учасники Програми літніх читань-2014 вже потрапили до фіналу, де на них чекає форум-змагання «Ключ від лабіринту», у якому й буде визначено найкращого читача-"детектива".
Але  і у вас ще є час наздогнати і навіть перевершити наших фаворитів, приєднавшись у серпні до когорти учасників програми. Виконуйте цікаві та заплутані завдання у секторі абонемента, здобувайте ключі та перемагайте!!!

Представляємо найцікавіші, найоригінальніші творчі презентації прочитаних книг, створені учасниками Літніх читань.
Лялька «Пеппі Довгапанчоха» від Олени Страх, учениці 5 кл. гімназії №20;
Інсталяції до творів «Ніч напередодні Івана Купала» М. В. Гоголя та «Чорна рада» П. Куліша від Діани Малишко, учениці 9-а кл. ЗНЗ № 57:


Наймолодша читачка сектору абонемента - Аня Абрамова, учениця 5-б кл. гімназії №30, старанно «заробляє» БІВи (ділиться враженнями від прочитаної книги «Гаррі Поттер і філософський камінь»). Адже у «Книжковому кіоску» давно вже підгледіла собі «купити» цікаву книжку про відмочку Тхнусію. Успіхів нашим старанним читачам!

  
   
А один із найстарших учасників програми літніх читань Паша Прохоров, учень 9 кл. гімназії №20, вже «придбав» собі омріяну книгу. Проте він  жалкує, що робить це востаннє, адже учасниками програми літніх читань можуть бути лише учні 5-9 класів :)
 
Наталія Кацарська

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік